Garantie

Fousse maakt kwaliteitsproducten met betrouwbare partners. Mocht er toch iets mis zijn met een product van ons, dan doen wij onze best om dit snel en accuraat op te lossen . Fousse verleent voor de door haar geleverde meubelen voor zover het betreft aan Fousse te schrijven gebreken, die bij bij normaal gebruik aan de dag treden. Hierbij wordt een afschrijvingsprincipe gehanteerd.

Dit houdt in dat indien het product binnen een jaar na levering gebreken vertoont terwijl het normaal gebruikt is, Fousse de kosten van de reparatie respectievelijk vervanging, met inbegrip van de verzending binnen Nederland volledig tot haar rekening neemt. Vanaf 1 tot 2 jaar na de leverdatum komen de kosten voor 2/3e voor de rekening van Fousse. Vanaf 2 tot 3 jaar na leverdatum komt 1/3 van de kosten voor rekening van Fousse.

Uitzonderingen

Waar wij niet voor in kunnen staan zijn kleine variaties in natuurproducten. Elk stuk hout is uniek, heeft zijn eigen tekening en veroudert op eigen wijze. Leer zal altijd kleine kleurverschillen en insectenbeten/littekens vertonen. Ook valt normale, te verwachte slijtage niet onder onze garantiebepalingen. Glazen onderdelen van producten zijn altijd breekbaar: hier houdt onze garantie op na de levering.

Algemene voorwaarden

Download onze algemene voorwaarden hier in PDF formaat.

.

.

Reacties zijn gesloten.